Антицелюлітний вакуумний масаж будинку

Щоб робити антицелюлітний вакуумний масаж правильно, потрібно зрозуміти принцип його на тіло людини. За допомогою вакууму, що утворюється під спеціальними силіконовими банками, відбувається стимуляція кровообігу та лімфотоку. Посилення цих процесів призводить до руйнування жирових відкладень та целюліту.

Щоб провести вакуумний масаж будинку, необхідно придбати в аптеці силіконові банки. Вони можуть бути різних розмірів і зазвичай продаються попарно. Краще вибирати банки середнього розміру, щоб вони зручно лежали у руці.

Заодно купіть в аптеці антицелюлітне масло – перед масажем потрібно буде обов’язково нанести його на шкіру. Якщо потрібну олію ви не знайшли, використовуйте звичайну рослинну. Його завдання – забезпечити легке ковзання банки по шкірі. Проводити масаж без олії не можна в жодному разі. По-перше, на шкірі можуть утворитися розтяжки. По-друге, без масла банку погано ковзатиме по шкірі.

Вакуумний масаж найкраще проводити у ванній кімнаті, щоб нічого не забруднити маслом і вимитися одразу після процедури.

Найбільш ефективна дана процедура для руйнування целюліту на сідницях та талії. Перед масажем обов’язково обробіть ці зони олією. Вимийте руки. Потім візьміть силіконову баночку і стисніть її в долоні.

Прикріпіть її на тіло. При цьому верхній шар шкіри повинен бути втягнутим усередину баночки на 1-2 см. Це означає, що банка присмокталася правильно, і створився необхідний вакуум. Тепер робіть кругові рухи, захоплюючи все більші ділянки шкіри. Так потрібно обробити всю змащену олією зону. Час масажу має становити 15-20 хвилин, інакше ефект буде незначним.

Після масажу змийте зі шкіри масло. Обов’язково загорніться в теплий рушник або халат. Після цього потрібно 30-40 хвилин провести у приміщенні з температурою не нижче 25 градусів. Повторити процедуру можна за день.

Слід провести курс вакуумного масажу, який включає 15-20 процедур. Якщо целюліт не зник остаточно, обов’язково повторіть курс за місяць. При цьому бажано дотримуватися дієти, що виключає борошняні та жирні продукти.