Угода на Форекс. Рейтинг брокерів

Насамперед, слід зазначити, що для всіляк угоди контрагентом є саме брокер, а ось тут можна знайти рейтинг брокерів. У рівній мірі відсутня і надання конкретної суми у валюті, і кредитне плече здійснюваної угоди (тобто. відсутнє кредитування угоди, що здійснюється).

Після здійснення угоди відбувається переміщення певної суми валюти з цього приводу контрагента, де вона перебуває до завершення угоди. Як повноцінний приклад доступно навести зроблену власником рахунку покупку за 1000 доларів США. Однак для оплати цієї покупки потрібні кошти. І це кошти перераховуються контрагентом, а сума перерахування зростає до 100000.

Однак гарантій повноцінного повернення переданих коштів не існує, тому вони просто не передаються. Точніше передача їх існує, але у віртуальному, тобто. уявному світі. Іншими словами, купівля валюти все ж таки відбувається, а брокер не має жодної можливості оперувати коштами, через їхню реальну відсутність.

Чому між трейдером та контрагентом відсутній безпосередній взаємозв’язок.

Відсутність взаємозв’язку здається досить простою. Вартість повноцінного підключення контрагента складає за рік близько 10 тисяч доларів. Навряд чи дрібний трейдер зможе потягнути таку суму. Т. о. в одного контрагента відбувається об’єднання одразу кількох тисяч трейдерів – це вже цілком реально і складнощів не уявляє. Навіщо потрібно підключитися до міжбанку, тобто. заручитися підтримкою контрагента. І це потрібно у тому, щоб учасник отримав кредитне плече, тобто. деяку підтримку із боку брокера.

Крім того, немає жодної можливості з точністю на 100% розділити існуючих брокерів на три основні різновиди: брокерів типу A-book, брокерів типу B-book, а також тип гібридних брокерів (тобто поєднують у собі риси попередніх двох різновидів) . А ще одним значущим фактом є однозначне розуміння того, чи було здійснено виведення будь-якої угоди у міжбанківську сферу, адже іноді сам контрагент не матиме належного ступеня готовності для вчинення тієї чи іншої угоди.