Пара з «Відчайдушних домогосподарок» знову разом

Ці двоє возз’єднуються на екрані вперше після закінчення серіалу у святковому фільмі «Поцілунок перед Різдвом». Вони кажуть, що це чудова можливість для шанувальників їхніх персонажів з «Домогосподарок» — Сьюзан і Майка — побачити, як вони нарешті наприкінці фільму стають щасливою парою. Минуло дев’ять років з того часу, як серіал вийшов на екрани, але протягом 2004–2012 років актори залишалися вірними друзями.

«Я багато думаю про фанати, і, коли Джеймі запропонував мені зіграти з ним у цьому фільмі, я насамперед подумала: «Ну, фанатам це сподобається, тому що Сьюзан втратила кохання всього свого життя, — каже Хетчер. — О, чорт забирай, їм сподобається бачити нас разом».

Вона додає: «Це різні персонажі, і це інша динаміка. Але хімія в цьому відчувається однаково, і фанати житимуть разом із цими персонажами та радітимуть за них».

У фільмі Дентон зображує забудовника Етана Холта, щасливого у шлюбі батька двох прийомних дітей, який перебуває на роздоріжжі кар’єри та життя. Незважаючи на свій успіх, він виявляє, що розмірковує про те, як би склалася його життєва траєкторія, якби він не зустрів свою дружину Джойс (Хетчер) у ліфті 20 років тому. Завдяки несподіваній зустрічі з таємничою фігурою Санти, яка виконує бажання, йому більше не потрібно це уявляти. Він виявляється зануреним в альтернативну всесвіт, де він успішний, неодружений і бездітний, а Джойс – його лютий ворог. Поки різдвяний годинник відраховує зворотний відлік, Ітан повинен завоювати довіру Джойс, перш ніж він повністю втратить своє старе життя та спогади про неї.

Рішення знову зіграти з Дентоном, на думку Хетчер, було впевненим і майже миттєвим «так».

«Мені подобається, коли мені кидають виклик. Отже, це було очевидним і дуже швидким «так!». Поєднання щасливого різдвяного фільму, роботи з Джеймсом і возз’єднання для фанів героїв «Відчайдушних домогосподарок» – було досить багато причин для цього», – зізнається актриса. p>