Намистина и браслета Пандора: з чим носити

Популярний датський виробник, який спеціалізується на створенні прикрас під брендом Пандора, пропонує скористатися унікальною можливістю і придбати оригінальний подарунок.

Намистинаи Пандора — унікальність в бусинах Кожна намистина по-своєму є унікальною і може розповісти дивовижну історію власниці. Якщо вірити легенді, Пандора — це жінка, створена богами.

Значення імені з грецького перекладається «обдарована всім». З цієї причини зовсім не дивно, що торговий бренд взяв собі таке ім’я. В будь-якому намистина живе твір мистецтва. Намистинаи Пандора — це рідкісна можливість подарувати прикраси з особливою історією. Придбати вироби Пандора — це важливий процес вибору, при якому слід враховувати індивідуальність майбутньої власниці.

Намистинаи Пандора: основні типи

За весь період існування компанії дизайн намистин на браслети змінився. Раніше це були звичайні срібні намистинки, а на поточний момент компанія пропонує вишукані ювелірні вироби. В каталозі Pandora ви зможете познайомитися з варіантами прикрас і підібрати необхідні для себе.

Намистинаи бувають:

• срібними;

• з емаллю. 

Кожна намистина створюється ювелірами вручну, саме тому будь- намистина — це щось унікальне на руці близького людини. Опис всіх намистина Пандора є просто неможливим за рахунок колосального вибору.

Багато планують придбання браслета Pandora не знають, як вдало підібрати намистина. Самим брендом будь-які правила з встановлено. Будь дівчині надається вибір намистинау, який їй більше сподобається. Однак різноманітність виробів, представлених в каталозі, може заплутати.

З цієї причини дамо корисні поради. Pandora намистинаи Поговоримо про видах намистин Пандора і їх призначення. • Срібні або золоті намистинаи виробляються з чистих металів, їх прикрашають камені цирконію або емаль. Намистинаи виготовлені в підлогою вигляді і з різьбленням, що дає можливості вільно переміщатися по браслету.

Офіційний сайт Pandora (Пандора) https://pandora.kiev.ua/ua/

• Мурано — намистини з муранського скла.

• Кліпси і стопери виконуються порожніми. Їх можливо одягати для потовщення з подальшої фіксацією, а також попросту одягати як намистинау з можливістю вільного переміщення. У кліпсах Пандора використовуються силіконові подушечки всередині, за рахунок чого відбувається фіксація. 

• Роздільники. Їх завдання — зорове поділ наявних намистина.

• Підвіски мають в конструкції який-небудь елемент, який звисає з основи.

• Сполучний ланцюжок представляє собою захист для браслета або намистинау в разі ненавмисного відкриття замочка. Крім того, вони є чудовим доповненням до композиції браслета.