Промислові в’язальні машинки від офіційного імпортера Велес.

Промислові в’язальні машинки вимагають періодичної чистки від пилу, що накопичився, залишку ниток і вовни. Також для більш якісної роботи пристрою потрібно міняти мастило – це збільшує продуктивність і прискорює процес роботи. Якщо ж нехтувати цією процедурою, то накопичилися бруд спровокує поломку каретки або інших частин вашої машинки.

Промислові в'язальні машини

Процедура правильного розбору в’язальної машинки потрібна і для того, що якщо ви купуєте промислове б/у обладнання, оцінити ступінь зносу і забруднення зсередини.Ми радимо при розборі машинки складати дрібні деталі і гвинтики в окрему коробочку. Можна також підписувати, звідки були зняті деталі, щоб потім не заплутатися.

  1. Необхідно від’єднати машину від столу. Пристрій переверніть догори ніжками. Каретки всередині в’язаній машинки залишати не можна! Для від’єднання необхідно відгвинтити дві скоби, за які вона була прикручена до поверхні столу.
  2. Потім переверніть игольницей вгору. Знімаємо кришку і дістаємо притискну планку. Для цього потрібно скористатися зручним дерев’яним або пластиковим предметом з довгастою формою, щоб підштовхнути частина планки. Після рукою можна отримати деталь з протилежного боку.
  3. Видаляємо всі голки. Потрібно потягнути голку через гачок назовні і просто нахиліть її вниз. Коли над игольницей виступить кінчик голки, потягніть за нього у напрямку до задньої частини машинки.
  4. Знімаємо кришку резервуара для інструментів і аксесуарів. Потім всередині відкручуємо гвинт. Також необхідно відкрутити гвинт біля нитенатяжителя. І всі гвинти біля держателя перфокарти.
  5. Потім вам потрібно зняти облицювання в’язального машинки. Для цього спочатку демонтуємо праву частину. Щоб зняти ліву частину, необхідно натиснути зліва всередину машинки.
  6. Після видаляємо кнопку для перемотування перфокарти. Після цього можна витягти ігольніцю (викручуємо всі гвинти навколо неї)
  7. Після відкрутіть гвинт під відсіком для інструментів. Він розташований в лівій задній частині машинки. Там же видаляємо і два останніх гвинта, які знаходяться по центру машинки.
  8. Потім вже можна витягти в’язальну машинку з корпусу. Пристрій готовий для очищення та змащування деталей.
  9. Після всіх операцій необхідно зібрати промислову в’язальну машинку в зворотному порядку. При цьому всі гвинтики повинні бути якісно закручені, щоб пристрій міг надалі ефективно працювати.

Промислові в’язальні машинки від офіційного імпортера в інтернет-магазині Велес-Шоп.