Літній відпочинок, вибір купальника

Літня пора завжди починається з покупки купальника, але ось сезонні знижки ще ніхто не скасовував і навіть якщо у дівчини вже є купальник, то вона обов’язково придбає ще один, тому що на них у серпні відмінні знижки. А покрасуватися новою річчю перед подругами, можна і на наступний рік, але щоб виглядати в обраній речі привабливо і гармонійно, важливо знати, від яких купальників зовсім краще відмовитися, оскільки вони додають пару кілограм власниці і спотворюють її форму.

Якщо ви соромитеся свого тіла, можна зробити оригінальну футболку, для цього потрібно знайти в інтернеті «друк на футболках Київ» після відіслати вибрану фотографію, орнамент або фразу і отримати вибраний товар, через кілька днів. Але найголовніше треба сприймати себе, любити своє тіло. Навіть на пляжі, кожна людина заслуговує відпочивати, як і всі, а не комплексувати і почувати себе ніяково.

Антитренди

Іноді в гонитві за модними і стильними купальниками ми не помічаємо, як жахливо вони сидять на будь-якій дівчині.

Бабусин купальник, спочатку невдалий із-за свого крою, цільний купальник зроблений зверху з двох смуг, які зменшують груди, а нижня частина повністю закриває тіло і розширює обсяг стегон, тому навіть струнка модель буде виглядати непропорційною.

В’язані купальники. Можливо їх оригінальний зовнішній вигляд приваблює безліч власниць, але важливо пам’ятати, що в’язка повинна бути не великою, а використана нитка тонкою, в іншому випадку купальник додасть власниці кілька кілограм.

Купальник із завищеною талією, відмінний варіант приховати недоліки, але якщо в ньому є розрізи, то всі недоліки вилізуть через них, і будуть стирчати «вушка». Слід пам’ятати, що речї з високою посадкою додають об’єм в стегнах, тому ці купальники краще купувати худеньким дівчатам.

Класикою вважаються спільні купальники, вони відмінно приховують недоліки і підкреслюють сексуальність фігури, але якщо у виробі є розрізи, тоді вся сексуальність і загадковість пропадає. Жінка стає схожою на ковбасу в сіточці, але не на предмет захоплення.

Друк на футболці — пам’ять про літній відпочинок

Щоб заряду бадьорості вистачило на весь рік, можна звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців, які можуть зробити друк на футболці. На футболці можна надрукувати спільний знімок компанії або знімок романтичного вечора на пляжі з коханою людиною. Бажаємо Вам гарного відпочинку і побільше незабутніх яскравих моментів у житті.